Lille Viking Studio

Menu

Det magiske høstlyset

I høst hadde vi mange flotte dager med strålende sol, det ga noen magiske ettermiddager i turområdene. Vi triller ofte bort til myra på randaberg for å gi endene brødrestene våre. Her er det en liten løype rundt vannet og ett stort åpent område til å leke på. Perfekt for fotografering. Dette ble litt spontant organisert da jeg så det var en flott ettermiddag på vei hjem fra jobb. Vi kastet i oss middagen og for bort til myra, med en pose med klesskift, stolen, såpebobler og kameraet. Dette måtte det bli noen bilder av. Lyset var akuratt riktig og det var veldig kjekt å ta bilder av blidjenta. Tunikaen har jeg strikket selv og det hvite settet har min mor strikket til Stella. Halvveis i fotograferingen gikk batteriet på kameraet tomt, resten ble tatt med min iphone.

Categories:   Fotografering, Portrett, Småbarn