Lille Viking Studio

Menu

Til mormor

Når min mormor ble 75 i fjor hadde vi barnebarn lyst til å finne på noe ekstra spesielt. Mormor er så flink til å være med på ting, følger opp alle oss barnebarn og nå alle oldebarna. Vi ser jo at familien kommer alltid først og nå ville vi vise at det betyr mye. Derfor hadde vi ett søskenbarntreff hos meg og grublet litt på hva vi skulle gjøre. Det kom jo veldig raskt frem at vi skulle lage ett familiebilde. I tillegg ville jeg lage en skrytebok som mormor kunne ha med seg i vesken og vise oss frem. Hele familien stilte opp på portrettbilder enkeltvis og bilder av familiene samlet. Resultatene ble varierte og meget morsomme. Denne skryteboken, som er ca 15x11cm, ble en utrolig morsom liten sak. De beste sidene er jo de siste hvor jeg la inn alle bildene som ikke var like vellykket men som viser galskapen og morroa vi har på en fotoshoot.

I tillegg bakte min søster Janne Cecilie og søskenbarn Kristine en fantastisk kake til festen. Og Janne Cecilie skrev en tale som satt som ei kula. Me ble både rørt og gapskratta. Mormor feiret dagen med fest på Leikvoll i november. God mat, god drikke og veldig godt lag.

Denne boken ble nok en like stor gave til meg selv, den var utrolig kjekk å lage, og jeg liker å vise frem og skryte av familien min selv. Så ta en titt her er min fantastiske familie!

Categories:   Grafisk design, Plakater, Portrett