Lille Viking Studio

Menu

Prisliste

De øynene! Smelt

Søskenbilde

Barn og Søsken fotografering

Jeg har god erfaring med barn i alle aldre. Barn i barnehagealder anbefaler jeg å booke tid i helgen på dagtid når de er mest opplagt. For små barn er det best tidlig på dag eller etter sovetid. Det er tid for kleskift om man vil ha bilder med flere antrekk.

1-2 timer Fotografering
10 digitale bilder på fil
Pris kr 1500.-

32 uker - julespesial

32 uker – julespesial

Gravid fotografering

Gravidbilder er personlig, intimt og ett vakkert minne å se tilbake på. Mange ønsker å forevige sin voksende mage. Man kan velge å ta bilder alene, sammen med barnefaren eller søsken.

1 time fotografering
5 bilder på fil

Pris 600.-

 

 

Molly-2uker-028

Molly 2 uker

Nyfødt fotografering

Det settes av god tid, gjerne 3-4 timer, slik at vi får til “sovebilder” i ulike poseringer. Jeg har diverse rekvisitter og tepper til de minste. Men det er alltid ekstra koselig å inkludere personlige effekter som tepper, luer, tyllskjørt. Har også et lite utvalg av utstyr i studio.

3-4 timer fotografering
10 bilder på fil
Pris 1700.-

 

Barselfest i studio

En gøyal og annerledes barselstreff! Vi spiller musikk og blåser såpebobler og tar bilde av alle og hver enkelt. Alle får 1 portrett bilde og 1 gruppebilde på digital fil.

1-2 timer fotografering
1 portrett bilde og 1 gruppebilde på fil til hver person
400.- per stk (min 4 pers)

Stella fikk egen kake til den store dagen

Stellas Cakesmash

Cakesmash 1 års bilder med kake

Den store trenden med å servere en stor kake i fotostudioet og la barnet forsyne seg selv er en morsom måte å ta 1 årsbilder.

1 time fotografering
10 bilder på fil
Pris kr 1500,-

 

Trude-111

Familiefotografering

Familiefotografering

Som foreldre ønsker man stadig å kunne stoppe tiden og bare nyte øyeblikket. Familiebilde er en høyt elsket skatt på veggen.

1 time fotografering
10 bilder på fil
Pris 1500.-

 

4 generasjoner

4 generasjoner

Generasjonsfoto

Sammensatte bilder av flere generasjoner. Jeg tar bilder av hver person hver for seg og setter sammen til ett nydelig generasjonsbilde. Velg mellom  flere varianter av komposisjon. Kan også tas av voksne søsken med sine barn som familiebilde til besteforeldre.

1 time
Photoshop sammensetting.
2 bilder på fil
Pris 1300,-

 

 

Slektstreff collage

Slektstreff collage

Slektstreffet

Den ultimate fotogaven. Jeg tar portrettbilder av hele slekten og setter sammen til en collage. Og jeg tar bilder av hver lille familie og setter sammen ett fotohefte.

Fotografering 2 timer over 2 dager
1 Portrettbilde av hver person.
1 familiebilde av hver familie.
1 kombinert bilde av alle.
1 skrytebok med to sider per familie (inntil 34 sider).
Pris fra: 8000,- (Ca 30 personer)

Tillegg pr hefte: 200
Tillegg pr ekstra familiebilde: 200

I denne pakken er fotobilder inkludert. Dere får 1 stk 50×50 eller 40×60 cm bildecollage av alle som har blitt avbildet. 1 stk familiebilde pr familie 20×30. 1 hefte 15x11cm inntil 34 sider. Denne pakken er veldig stor i forhold til de andre og vi må avtale nøye i forkant med tanke på hva dere forventer, logistikk osv. OBS det settes av to datoer til å ta portrettbildene. Er det noen som ikke dukker opp til avtalt tid vil det komme ett portrett tillegg på 500,- per ekstra pers for ny dato.

Eksempel av skrytebok ser du her

 

Tillegg bestillinger:

Pris pr ekstra digital original 1stk-5stk: kr 350,-
Pris pr ekstra digital original 6stk og over: kr 250,-
Collage: 1500,-
Typografi og grafikk effekter: 1500,-
Kake, gigantisk cupcake: 600,-

Ekstra grafikk

Ekstra grafikk

Sammensetting av bilder

Sammensetting av bilder

Collage

Collage

 

 

 

 

 

 

Tips

Jeg anbefaler at klærne harmonerer med hverandre. Unngå store mønster eller T-skjorter med skrift, det tar oppmerksomheten bort fra dere.
Gjerne ta med noe personlig til barnebildene. Favorittleke eller teppe. Kanskje ett arvet antrekk.
Husk å slappe helt av. Å ta bilder skal være gøy. Vi skøyer og synger og slapper av i studioet. Går alt galt, har man ikke dagen, som det inni mellom kan skje. Ja da avtaler vi en ny dag uten ekstra kostnad. Man skal se tilbake på bildene sine og huske hvor gøy vi hadde det da vi tok dem, ikke hvor stresset vi ble når ikke alt gikk på skinner.

Hva skjer etter fotograferingen

Etter fotograferingen blir bildene sortert, og de beste bildene blir redigert, fargebehandlet, croppet og klargjort for visning. Bildene blir deretter lastet opp til et webgalleri som dere får link til. Dette webgalleriet kan dere dele med de dere ønsker av familie og venner. Når dere har gjort dere kjent med bildene kan du bestille de bildene du ønsker å ha i din digitale pakke. Ønsker du å gå gjennom bildene sammen på en visningstime for å få råd på hvilke bilder vil ta seg best ut, eller om du ønsker endringer på utsnitt, eller vil bestille mer bearbeiding som grafikk er det også inkludert i prisen.